Feelings Control voor huisdieren

Naam en adres van de houder van de vergunning voor het in de handel brengen
en de fabrikant verantwoordelijk voor vrijgifte, indien verschillend

 

 

Fabrikant verantwoordelijk voor vrijgifte:

Sensipharm BV
Torenallee 28-06
5617 BD Eindhoven
Nederland

Feelings ControlAard van het middel

Voedingssupplement

Benaming van het middel

Feelings Control voor huisdieren

Werkzame en overige bestanddelen

Ziziphus, oesterschelp, anemarrhena, ligusticum, vleugeltjesbloem, poria cocos, zoethout, aardappelzetmeel en magnesiumstearaat.
Toevoegingsmiddelen: siliciumdioxide en microkristalijne cellulose.

De samenstelling van deze gedragsformule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit: 4,2% Ruwe celstof: 14,4% Ruw vet: 0,6% Ruwe as: 9,8% Calcium: 6,6%

Allergie-informatie

Feelings Control bevat Oesterschelp. 

Beschrijving

Feelings Control is een rustgevend voedingssupplement voor honden en katten op basis van Chinese kruiden. Deze gedragsformule is 100% natuurlijk, en zeer effectief bij spanning en inspanning, zonder dat het dier versuft. Bij (traumatische) situaties als training, wedstrijden, langdurig transport, reizen, bezoek aan dierenarts, of tijdens de jaarwisseling met vuurwerk.

Natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel. Sensipharm's voedingssupplementen zijn verkrijgbaar bij dierenartsen, therapeuten en trainers.

Gebruik

Feelings Control mag aan alle huisdieren gegeven worden, van alle leeftijden, dus ook aan puppies en kittens. Voor huisdieren wordt aangeraden om gemiddeld 0,5 tablet a 1000 mg. per 5 kilo lichaamsgewicht oraal te geven. Dus een hond van bijv. 25 kilo, krijgt 2,5 tabletje. Bij het gewenste resultaat na bijv. 3 à 4 weken kan de dosering verlaagd worden.

De tabletjes hebben geen aparte smaak of geur, en kunnen zo uit de hand gegeven worden, of 'verstopt' worden in iets lekkers, of door het voer. De tabletjes mogen indien gewenst ook vergruisd worden en evt. opgelost worden in het drinkwater.

Overige informatie

De samenstelling van deze gedragsformule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Verpakking: Hersluitbaar gripzakje met 90 tabl. à 1000 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan.

**Datum van toevoegen/wijziging van bovenstaande bijsluitertekst op diergeneesmiddelen.info: 21 september 2022 (NB het is mogelijk dat een eventuele nieuwere versie nog niet in de collectie van diergeneesmiddelen.info is verwerkt).

Status voor gebruik bij dieren in Nederland

Vrij verkrijgbaar zonder recept.